Twintig over Twintig: Simon Korthout

Simon Korthout

Onder het motto ‘twintig over twintig’ blikken twintig (oud-)collega’s terug op twintig jaar Leene én kijken ze vooruit, naar ontwikkelingen binnen het vakgebied. Vandaag komt Simon Korthout aan het woord. Hij begon in 2007 bij Leene en werkte hier – op één maand na – 10 jaar als tekstschrijver en communicatieadviseur. Daarna was het tijd voor een volgende stap, maar Simon kijkt met veel nostalgie terug op zijn tijd bij ons. “Bij Leene heb ik geleerd hoe je kwaliteit waarborgt met elkaar.” Lees hier het hele interview dat we met hem deden.

Twintig over Twintig: Harm Peter Smilde

Harm Peter Smilde

Leene Communicatie bestaat 20 jaar. Om dit te vieren laten we de komende maanden twintig collega’s en oud-collega’s aan het woord over ons bureau, ons werk en het communicatievak. Onder het motto ‘twintig over twintig’ blikken zij in twintig vragen terug op twintig jaar Leene én kijken ze naar wat de ontwikkelingen binnen ons vak betekenen voor de komende twintig jaar. In dit blog onze oud-collega: Harm Peter Smilde.

Vind het verhaal na corona

Jaaroverzicht 2020

Veel mensen ervaren de coronacrisis als een periode van vertwijfeling, angst, onduidelijkheid, chaos en soms ook onrecht. Waar het aan ontbreekt? Een groot verhaal, schrijft collega Steffart Buijs. Zo’n verhaal kan invulling geven aan het verlangen dat daaronder schuilgaat. Elke organisatie kan daaraan invulling geven. Ook jouw organisatie. Hoe je dat doet? Begin met evalueren, stelt Steffart. Lees hier zijn blog.