Contact
Menu
Terug
  • V.O. als thought leader
  • Honderdjarig jubileum vieren met een bijzonder boek
  • Agendasetting

Opdrachtgever

V.O. Patents & Trademarks

Opdracht

Zet (innovaties van) V.O. in de schijnwerpers in een publicatie ter ere van honderdjarige jubileum

Periode

2016

Case

Informatief jubileumboek

V.O. Patents & Trademarks is een van de grootste octrooibureaus in Europa. Het helpt tech starters, innovatief MKB, kennisinstituten en multinationals alles uit de waarde van hun intellectuele eigendom te halen. V.O.’s werk maakt duidelijk dat vrijwel elk voorwerp waarmee we in het dagelijkse leven te maken hebben, is gebaseerd op onderdelen of productiemethoden waarop een octrooi of geregistreerde merknaam rust(te).

Opdracht

Dankzij V.O. wisten talloze innovatieve processen en producten beschermd hun weg te vinden naar de markt, en daar is het Nederlandse bureau trots op. In 2016 wil V.O. zijn honderdjarige jubileum vieren met een bijzonder boek. Met als communicatiedoel: laat zien hoe we al een eeuw lang ondersteuning en advies leveren aan innovatieve ondernemers in uiteenlopende sectoren.

Werkwijze en resultaat

Onder de titel ‘Terugblik op de toekomst. 100 jaar octrooien, merken en modellen’ zetten we de (inter)nationale ontwikkelingen in het octrooisysteem van de afgelopen eeuw op een rij. Daarin komt V.O. steeds naar voren als thought leader in de wereld van intellectueel eigendom. Daarnaast laten we in tien verhalen over opmerkelijke uitvindingen zien hoe V.O. op unieke wijze heeft bijgedragen aan de ontwikkeling en het commerciële succes van uitvindingen, merken en modellen uit binnen- en buitenland. En het jubileumboek blikt ook vooruit: we schetsen een toekomstscenario dat duidelijk maakt hoe innovatieve ideeën tot bloei kunnen komen vanuit de bescherming en stimulans die het octrooisysteem biedt. V.O krijgt daarmee een nieuw middel voor agendasetting in handen – en een bijzonder relatiegeschenk voor klanten.