Contact
Menu
Leene InsideLeene Visuele Communicatie

Het kwartaal in beeld – Reels voor zakelijke informatie

Woorden zijn effectief, maar filmpjes zijn voor veel mensen nog aantrekkelijker dan geschreven teksten. Zeker waar het social media betreft. Als je een lap tekst voorbij ziet komen, dan is de kans groot dat je door scrolt. Maar bij iets wat beweegt, blijf je vaak toch even ‘hangen’. Tot onze grote vreugde concludeerden we wel iets ironisch: in filmpjes is juist de geschreven tekst van toegevoegde waarde! Want eerlijk is eerlijk, het geschreven woord blijft toch onze passie. In welke vorm dan ook.

Bij Leene Communicatie maakten wij al jaarverslagen in beeld en geschrift van onze activiteiten. Maar we hebben zeker de waarde van filmpjes en reels voor het delen van zakelijke informatie opgemerkt. En dat zegt wat als het komt van mensen voor wie teksten schrijven hun vak is. Daarom zijn we dit jaar gestart met het maken van reels met onze hoogtepunten per kwartaal. Hieronder zie je het eerste resultaat.

Naast het maken van reels hebben we voor onze opdrachtgevers een divers aanbod van moderne communicatiemiddelen, waaronder podcasts. Wil je weten wat we allemaal nog meer voor jou als opdrachtgever kunnen betekenen? Lees verder op onze expertisepagina!

Lees wat we verder te vertellen hebben