Van vertellen naar verbeelden

Korte videostatements, live vlogs tijdens een congres, uitlegvideo’s, klantcases of een glasheldere animatie van de nieuwe strategie. Soms zegt een beeld meer dan duizend woorden. Hoe maak je de vertaalslag van inhoud naar beeld? Dat is een specialisme van Leene Communicatie.

Samen met onze partners zorgen wij voor aantrekkelijke video’s. Van hapklare videocontent, soms opgenomen en gemonteerd met alleen een smartphone, tot producties met een team van camera, geluid en regie. We zetten een drone in voor mooie shots, maar realiseren ook kwalitatief hoogwaardige branded e-docu’s en webfilms met inhoud.

Diensten

 • Social & web
  Wij maken aansprekende videocontent voor social en online. Slim improviseren met de smartphone of uitrukken met een camerateam en regisseur? Van boven met een drone? Wij maken aantrekkelijke videocontent waarmee je je doelgroep bereikt.
 • Animaties & infographics
  Ingewikkelde informatie overbrengen via een begrijpelijke animatie of infographic? Wij zorgen ervoor. Door ons te verdiepen in de inhoud en die te vertalen naar een goed script en heldere voice-over.
 • Webdocu & film
  Menselijke verhalen. We laten de wereld achter de cijfers zien. Via branded documentaires en film: cinematografisch verzorgd, aantrekkelijk en soms aangrijpend om te zien.
 • Distributie & activatie
  Leene Communicatie zorgt ervoor dat video’s verspreid en bekeken worden. Zodat de boodschap de doelgroep bereikt. Via slimme PR, het inrichten van een YouTube-kanaal of bijvoorbeeld targetting via Facebook.
 • Voice-over
  Een goede video vraagt soms om een goede voice-over. Spreektaal versus schrijftaal, daar gaat het om. Bied je via de voice-over extra informatie of juist niet? Daar helpen we bij.
 • Advies & concept
  Welk format is passend en effectief voor je YouTube-kanaal? Hoe communiceer je als organisatie meer en beter in beeld? Wat laten we zien bij de opening van ons jaarcongres? We helpen met advies of een goed concept.
 • Onderzoek
  We analyseren de statistieken van videocontent. Of we pre-testen animaties of video’s door ze online te tonen aan een representatieve groep respondenten. Op basis daarvan formuleren we verbeterpunten.
 • Trainingen
  Hoe neem je een goed interview op met je smartphone? Welke apps kun je daarbij gebruiken? Waaraan moet je denken bij het maken van een goed script? Onze regisseurs en verslaggevers verzorgen praktische trainingen waarmee je je voordeel kunt doen. We doen dat op maat, dus afhankelijk van je vraag.