Contact
Menu

Feestje bij ons!

Ben jij erbij?

Vorig jaar kon het vanwege corona helaas niet doorgaan, maar we nodigen je (opnieuw) van harte uit voor ons feest, nu op donderdag 16 juni! We hebben er een paar goede redenen voor: Leene Communicatie vierde haar twintigjarig bestaan en we zijn verhuisd naar een van de oudste panden van de Goudse binnenstad. Dat moet natuurlijk gevierd worden!

Uiteraard staan we ook stil bij de wisseling van de wacht die plaats heeft gevonden. Oprichter Job droeg zijn aandeel in het bureau geheel over aan Steffart, Peter en Frans, maar blijft actief voor ons bureau en onze opdrachtgevers. Een bijzondere gebeurtenis die we niet zomaar voorbij willen laten gaan.

We zien uit naar jouw komst!

Tussen half vijf en acht uur ben je welkom op Westhaven 65, 2801 PN te Gouda. Om zes uur vindt de officiële opening van ons nieuwe pand plaats. Natuurlijk zijn er volop lekkere hapjes en drankjes en je kunt genieten van muziek van de Goudse band Handsome Poets.

Kom je ook?

Vul dan hieronder je gegevens in en druk op ‘versturen’ (ook als je jezelf in november al hebt aangemeld voor het feest). We zouden het geweldig vinden als je erbij bent!