Contact
Menu

Werken bij

Wij hebben
veel te bieden

Leene Communicatie is een middelgroot en prijswinnend communicatiebureau, gevestigd in het centrum van Gouda. Wij vinden het belangrijk dat mensen altijd kunnen begrijpen wat organisaties tegen hen te zeggen hebben. En vice versa uiteraard. Want beter begrijpen leidt tot meer begrip.

We zijn goed in communicatie met maatschappelijk relevante inhoud: in woord en beeld, voor zowel corporate als interne communicatie. We helpen onze opdrachtgevers om onderwerpen aansprekend en begrijpelijk te maken.

Bij Leene Communicatie werken adviseurs, tekstschrijvers, PR-specialisten en ontwerpers. Mensen met een grote passie voor de inhoud en sterk in uitvoering. Dat doen we al meer dan vijftien jaar voor en met toonaangevende organisaties als Vattenfall, Randstad, diverse ministeries, gemeenten en provincies, Rijkswaterstaat, Johan Cruijff ArenA en het Rode Kruis.

Vrijheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid kenmerken de bureaucultuur van Leene Communicatie. We bieden flexibele werktijden om je werk optimaal te kunnen combineren met je priv├ęleven. Daarnaast bieden we marktconforme arbeidsvoorwaarden, lekkere koffie en een goedgevulde fruitmand.