Contact
Menu

Wat we doen

Full-service
communicatiebureau

Leene Communicatie is een full-service-kwaliteitsbureau voor interne en externe communicatie. Wij geloven dat duidelijk communiceren het samenleven beter maakt. Daarvoor zetten we ons dagelijks in.

Bij Leene Communicatie werken adviseurs met een grote passie voor de inhoud. Tekstschrijvers. Ontwerpers. Strategen. Regelaars. Trainers. Creatieven. Mensen die goed zijn in social media. Die snappen hoe interne communicatie in de praktijk gaat. En die weten hoe de pers werkt. Denkers en doeners. Dat zijn wij.

We bedenken strategieën en campagnes of schrijven én ontwerpen je jaarverslag. We maken jouw verhalen zichtbaar in een (digitaal) magazine, op een aantrekkelijke website of met een heldere flyer. We onderhouden je social media-accounts en brengen structuur aan in je beleidsnota. En we helpen je om een nieuwe koers uit te leggen, intern en extern. We bedenken een mediastrategie en verzorgen free publicity. We staan voor de camera om het woord te doen, en erachter om je te trainen en te coachen.

Wil je meer weten over onze dienstverlening? Kijk dan bij advies, creatie of realisatie. Of bekijk onze cases.

Specialismen

Op zoek naar een specifieke dienst?
Bekijk onze specialiteiten.

Klaar om met ons in gesprek te gaan?

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie over onze dienstverlening.

Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Fill out this field
Fill out this field