Contact
Menu

Contact

Waarmee kunnen wij jou helpen?

Wil je een offerte aanvragen bij Leene Communicatie, of gewoon even informatie inwinnen? Mail of bel met Steffart Buijs,
Peter van Apeldoorn of Frans Petersen.

Onze collega’s staan je graag te woord

Liever zo?

Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.  Door op ‘versturen’ te klikken gaat u akkoord met ons privacybeleid

  Leene Communicatie

  Westhaven 65
  2801 PN Gouda

  Routebeschrijving

  Kom je met het openbaar vervoer?
  Vanaf station Gouda is het 15 minuten lopen en 5 minuten fietsen naar ons bureau. Verlaat het station aan de zuidkant en loop of fiets via Vredebest, Kleiweg, Hoogstraat, Markt en Wijdstraat naar Westhaven.

  Kom je met de auto?
  Vanuit Rotterdam (A20): afslag 18, Provincialeweg (N257), Provincialeweg/Kanaaldijk (N207), Rotterdamseweg, Schielands Hoge Zeedijk, Nieuwe Veerstal, Oosthaven, Westhaven

  Vanuit Den Haag (A12): afslag 11, Goudse Poort (N451), Nieuwe Gouwe O.Z, Pottersplein, Hoge Gouwe, Westhaven

  Vanuit Amsterdam/Utrecht (A12): afslag 11, Goudse Poort (N451), Nieuwe Gouwe O.Z, Pottersplein, Hoge Gouwe, Westhaven

  Let op: Gebruik je Google Maps om naar ons kantoor te komen? Voer dan ons adres Westhaven 65 in als eindbestemming. Als je Leene Communicatie invoert, stuurt de navigatie je naar ons oude kantoor aan de Karnemelksloot. We zijn ermee bezig dit te laten aanpassen. 

  Parkeren

  Ons kantoor zit in de binnenstad van Gouda. Het is daarom soms even zoeken naar een parkeerplaats. Houd hier rekening mee. Dit zijn de mogelijkheden:

  • Parkeren aan de Westhaven of in een zijstraat
  • Parkeren aan IJsselkade (kleine parkeerplaats dicht bij ons bureau)
  • Parken in Q-Park Bolwerk (op tien minuten loopafstand van ons bureau)

  Leene Communicatie is een besloten vennootschap, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder nummer 29036186. Het BTW-nummer van Leene Communicatie is 812337256B01.

  Leene Communicatie Academie is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder nummer 67617573. Het BTW-nummer van Leene Communicatie Academie is NL857095067B01.