Contact
Menu

Publiquest

Samen staan
we sterker

Drie communicatiebureaus hebben de handen ineengeslagen: Leene Communicatie, Maatschap voor Communicatie en Communicatiebureau Podium. Alle drie bureaus met ruime ervaring in het publieke domein, en met verschillende specialismen. Binnen de coöperatie Publiquest werken we als één communicatiebureau intensief samen aan aanbestedings-plichtige opdrachten.

Wat we bieden

Publiquest biedt opdrachtgevers in het publieke domein veel kennis en ervaring. Al jaren adviseren en ondersteunen wij overheden bij de communicatie rond uiteenlopende maatschappelijke opgaven. Publiquest biedt complete dienstverlening, van strategie en advies tot coördinatie en realisatie.

Voor wie we werken

Publiquest werkt voor diverse overheidsorganisaties die ons na een aanbesteding hebben geselecteerd. In de afgelopen jaren zijn of waren we actief voor:

Logos overheidsinstanties

Het beste uit twee werelden

In flexibele teams bedienen we onze opdrachtgevers optimaal. Altijd met één aanspreekpunt, stevige regie bij multidisciplinaire projecten en de slagkracht om zaken voor elkaar te krijgen. We bieden persoonlijke aandacht, creativiteit en flexibiliteit van een klein bureau en tegelijkertijd de diversiteit en slagkracht van een groot bureau. Het beste uit twee werelden.

Meer informatie

Meer weten over Publiquest? Kijk dan op publiquest.nl of neem contact op met Jan Damkot via jan@publiquest.nl of 06 15 22 13 97.