Contact
Menu

Publiquest

Samen staan
we sterker

De coöperatie Publiquest combineert het beste van drie bureaus: Leene Communicatie, Maatschap voor Communicatie en VormVijf. Samen werken wij als één bureau aan communicatie rond complexe maatschappelijke opgaven. We hebben een voorliefde voor uitdagende opdrachten op het snijvlak van participatie, communicatie en visualisatie, waarvoor vaak ook onderzoek nodig is.

Wat we bieden

Publiquest biedt opdrachtgevers in het publieke domein veel kennis en ervaring. Al jaren adviseren en ondersteunen wij overheden bij de communicatie rond uiteenlopende maatschappelijke opgaven. Publiquest biedt complete dienstverlening, van strategie en advies tot coördinatie en realisatie.

Voor wie we werken

Publiquest werkt voor diverse overheidsorganisaties die ons na een aanbesteding hebben geselecteerd. In de afgelopen jaren zijn of waren we actief voor:

Logos overheidsinstanties

Het beste uit twee werelden

In flexibele teams bedienen we onze opdrachtgevers optimaal. Altijd met één aanspreekpunt, stevige regie bij multidisciplinaire projecten en de slagkracht om zaken voor elkaar te krijgen. We bieden persoonlijke aandacht, creativiteit en flexibiliteit van een klein bureau en tegelijkertijd de diversiteit en slagkracht van een groot bureau. Het beste uit twee werelden.

Meer informatie

Meer weten over Publiquest? Kijk dan op publiquest.nl of neem contact op met Jan Damkot via jan@publiquest.nl of 06 15 22 13 97.