Contact
Menu

Hoe we werken

Van eenmalige actie tot
langdurige samenwerking

Zoek je een bureau voor een eenmalige actie, of juist voor een langdurige samenwerking? Wij staan voor je klaar. Je kunt ons inhuren of je project aan ons uitbesteden. Of je kiest voor een mix van beiden.

Maatwerk

Het inrichten van de samenwerking is vaak maatwerk. De ene keer zetten we een adviseur, tekstschrijver of woordvoerder in op interim-basis. Een andere keer stellen we een compleet team voor je samen dat op projectbasis aan de slag gaat. We werken vanaf kantoor of bij jou op locatie. Hoe groot of klein je budget ook is: we helpen je graag. Eenmalig, projectmatig of structureel.

‘Hoe complex de inhoud
of de context ook is, het gaat er steeds om het verhaal zo te verwoorden, te verbeelden en te presenteren dat de doelgroep zich aangesproken voelt.’

– Job Leene

Kwaliteit

Voor veel opdrachtgevers is kwaliteit een belangrijke reden om ons in te schakelen. Vakmanschap, kennis van de inhoud en de procesbeheersing zijn daarin essentieel. Daarom investeren we doorlopend in het verbeteren van de kennis en vaardigheden van collega’s, werken we zoveel mogelijk met vaste teams aan projecten en hebben we duidelijke afspraken over werkprocessen.

ISO gecertificeerd

We richten de samenwerking in volgens vastgestelde processtappen en kwaliteitscriteria. Ook informatiebeveiliging en privacy kunnen daarin belangrijk zijn. Leene Communicatie is gecertificeerd volgens ISO9001.

Concreet en meetbaar resultaat

Betekenisvol werk doen is mooi, maar het moet ook effect hebben. We proberen daarom de resultaten van ons werk goed in kaart te brengen. Dat doen we bijvoorbeeld door bezoekcijfers te analyseren en media-aandacht inzichtelijk te maken. Zo maken we het effect van onze communicatie concreet en meetbaar.

Prijzen

Ook laten we ons werk beoordelen door externe deskundigen, bijvoorbeeld door mee te doen aan (inter)nationale competities, waarbij we cases laten beoordelen. In de afgelopen jaren leverde ons dat diverse prijzen op zoals de Dutch PR Award, een gouden Sabre Award, een In2 Sabre Award en nominaties voor de Grand Prix Content Marketing en European Excellence Awards.

Delen van kennis en ervaring

Om beter te worden in ons vak delen we onze kennis en ervaring. Dat gebeurt binnen het bureau via onze interne workshopsessies waarbij collega’s en externe experts hun kennis en ervaring delen. Maar ook extern, bijvoorbeeld door te bloggen op onze eigen site en sites als FrankWatching en Adformatie. Verder zijn we als bureau actief betrokken bij verschillende regionale communicatiekringen zoals het Platform Communicatie Rotterdam en de Utrechtse Communicatie Kring.

Uiteraard zijn we aangesloten bij Logeion, de beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals.

Klaar om met ons in gesprek te gaan?

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie over onze dienstverlening.

Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Fill out this field
Fill out this field