Contact
Menu

Over ons

Dit is Leene
Communicatie

Dit is
Leene Communicatie

Visie

Om maatschappelijke vraagstukken aan te pakken, is samenwerken belangrijker dan ooit. Tussen overheid, bedrijfsleven, burgers en maatschappelijke organisaties. In dat proces is communicatie cruciaal. Om zaken uit te leggen. Begrip te kweken. Context te scheppen. Organisaties te verbinden. En mensen in beweging te krijgen. Verhalen helpen daarbij. Als full service communicatiebureau helpen wij organisaties bij het vertellen van verhalen die bijdragen aan het oplossen van maatschappelijke vraagstukken – vrijwel altijd voor en met uiteenlopende stakeholders, in woord en in beeld.

Missie

Leene Communicatie helpt opdrachtgevers om met duidelijke en aantrekkelijke communicatie positieve maatschappelijke veranderingen tot stand te brengen en transities te versnellen. Wij geven de communicatie handen en voeten door mee te denken en mee te doen, vanuit de inhoud. Onze inzet: mensen moeten altijd kunnen begrijpen wat organisaties tegen hen te zeggen hebben. En vice versa uiteraard. Want beter begrijpen leidt tot meer begrip.

Inhoud én vorm

Wij helpen met duidelijke en aantrekkelijke communicatie de aandacht te trekken en ingewikkelde informatie eenvoudig uit te leggen. Dat doen we door de thematiek centraal te stellen en vervolgens inhoud en vorm te combineren. Op een degelijke en creatieve manier.

Multidisciplinair

Als je met ons werkt, krijg je te maken met communicatieprofessionals die graag werken voor opdrachtgevers die ertoe doen. We willen het naadje van de kous weten. Journalisten. Ontwerpers. Communicatiewetenschappers. Neerlandici. Economen. Informatieanalisten. Historici. Die verscheidenheid aan achtergronden helpt ons om opdrachten vanuit verschillende perspectieven te benaderen.

Met elkaar ontwarren we ieder vraagstuk. Hoe ingewikkeld ook. En gevoel voor taal? Dat hebben we allemaal, met wie je ook te maken hebt. Met één glasheldere focus: wij houden van duidelijkheid. Wel zo verhelderend.

Klaar om met ons in gesprek te gaan?

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie over onze dienstverlening.

Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Fill out this field
Fill out this field