Contact
Menu

Een eindejaarsgeschenk dat ertoe doet

We waarderen onze klanten en uiten dat graag met een eindejaarsgeschenk. Maar we willen u wel een geschenk geven dat er echt toe doet. Een geschenk dat een mooi plekje in uw kast verdient en niet in de prullenbak belandt of ver weggestopt wordt. Want naast dat we goede connecties belangrijk vinden, houden we ook graag de duurzaamheid in het oog. Daarom bieden we u de mogelijkheid om zelf te kiezen welk geschenk u het liefste ontvangt.

U kunt kiezen uit de volgende twee boeken:

  • Over communicatie van Sander Grip en Eran Oppenheimer. Een boek waarin schrijver Sander Grip en fotograaf Eran Oppenheimer onderzoeken wat communicatie precies is. Dit doen ze aan de hand van gesprekken met Nederlanders met verschillende achtergronden. Bijvoorbeeld burgemeesters, dirigenten, kinderboekenschrijvers, piraten en couturier Mart Visser.
  • Voorbij het wantrouwen: indringende gesprekken tussen journalist en woordvoerder (2023) van Ton van der Ham. Vol met mooie gesprekken tussen Zembla-onderzoeksjournalist Ton van der Ham en woordvoerders.

Als u gekozen heeft, bestelt u het en zenden we het u gratis toe. Daarnaast schenken we per bestelling een donatie aan het goede doel Free Press. Daarmee draagt u tegelijkertijd bij aan onafhankelijke journalistiek en het toegankelijk maken van informatie voor iedereen.