Contact
Menu
ActueelNieuws

Leene Communicatie en VormVijf naar Only Creative Entrepreneurs

Goed nieuws: als Leene Communicatie en VormVijf sluiten we ons aan bij Only Creative Entrepreneurs. Een community van strategen, creatieven, developers en media- en contentspecialisten, die samenwerkt vanuit de kracht van verbinding.

Samenwerken maakt ons sterker

De Only-community bestaat uit meer dan tien gespecialiseerde bureaus. Vanuit deze community willen we van extra waarde zijn voor onze opdrachtgevers. Want samenwerken maakt ons sterker. Daarvan zijn we overtuigd. Samen met de andere Only-bureaus kunnen we onze opdrachtgevers breder bedienen. Bijvoorbeeld met diensten rondom branding, data, digital design en innovatieve technologie.

Frans de Vries (CEO Only Creative Entrepreneurs): “Met inmiddels twaalf bureaus werken we vanuit de kracht van verbinding. We zien dat daardoor energie gaat stromen en nieuwe ideeën vorm krijgen. En dat merken opdrachtgevers direct.”

We blijven onszelf

Transities versnellen en bijdragen aan het oplossen van maatschappelijke vraagstukken; dat is de focus van Leene Communicatie en VormVijf. En dat blijft zo. Onze naam, werkwijze en identiteit veranderen niet.

Steffart Buijs, Peter van Apeldoorn en Frans Petersen blijven als ondernemer aan Only verbonden en zullen Leene Communicatie en VormVijf leiden. Steffart: “Only stelt de ondernemerskracht van bureaus centraal in de strategie, en dat spreekt ons zeer aan. Dit is voor ons een belangrijke reden om ons aan te sluiten bij Only.”

Neem gerust contact op

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact op. Dat kan door te bellen naar Steffart Buijs (06 46163823) of te mailen naar info@leenecommunicatie.nl.

Lees wat we verder te vertellen hebben