Contact
Menu
Leene Inside

Drie nieuwe collega’s voor Leene Communicatie

Leene Communicatie heeft zijn team versterkt met drie nieuwe collega’s. Frans Petersen, Erik Verheggen en Ton van Leeuwen brengen brede communicatie-ervaring en extra inhoudelijke expertise met zich mee.

Frans Petersen (34) is per 1 september bij Leene Communicatie in dienst gekomen. Hiervoor werkte hij bijna negen jaar bij de gemeente Rotterdam. Daar werkte hij aan maatschappelijke vraagstukken en projecten op het gebied van vastgoed en gebiedsontwikkeling. In de rol van senior communicatieadviseur zit zijn kracht in het leggen van strategische verbindingen en het ontwikkelen van een breed gedragen communicatie-aanpak. “Ik duik graag diep in de organisatie van een opdrachtgever om zo de vraag achter de vraag te pakken te krijgen.”

Erik Verheggen (36) werkt sinds 1 oktober in Gouda. Hij heeft een achtergrond in wetenschapscommunicatie en deed de afgelopen jaren ervaring op bij diverse vakmedia. De afgelopen drie jaar was hij als hoofdredacteur werkzaam voor www.duurzaambedrijfsleven.nl. In zijn schrijf- en advieswerk voor Leene Communicatie kan hij zijn kennis van innovatie en duurzaamheid effectief blijven inzetten. Maatschappelijke en economische trends volgt hij op de voet. “Ik zie het ontdekken van nieuwshaakjes in complexe onderwerpen als mijn specialiteit.”

Ton van Leeuwen (36) startte op 1 december bij het communicatiebureau. Daarvoor was hij onder meer vakredacteur en werkte hij negen jaar als bedrijfsjournalist en communicatieadviseur bij groenteveredelingsbedrijf Rijk Zwaan. Praktische communicatie-ervaring bij een grote, internationale organisatie combineert hij met kennis over actuele maatschappelijke vraagstukken rondom voedsel en innovatie. “Als tekstschrijver en contentspecialist wil ik complexe boodschappen op een doelgroepgerichte wijze verwoorden en in brede zin helpen overbrengen.”

Leene Communicatie is gespecialiseerd in communicatie over ingewikkelde onderwerpen voor overheden, bedrijven en het maatschappelijk middenveld. Het bureau heeft een sterk inhoudelijke focus en levert contentproducties, advies en projectmanagement op het gebied van onder meer tekst, video, free publicity en social media.

Lees wat we verder te vertellen hebben