Contact
Menu
Actueel

Leene Communicatie genomineerd voor Dutch PR Award

 

Na de nominatie voor een gouden Sabre Award is Leene Communicatie nu ook in de running voor een Dutch PR Award. Samen met Nuon zijn we kanshebber voor de felbegeerde prijs in de categorie business to consumer. We zijn genomineerd met de PR voor de Nuon Club Competitie, een wedstrijd rond energiebesparing en duurzaamheid voor sportclubs.

De vakprijs voor de PR- en communicatiebranche is een initiatief van branchevereniging VPRA en vakblad Communicatie. Leene Communicatie is lid van de VPRA. Op 2 juli 2015 worden de awards in de vorm van een zilveren pauw uitgereikt aan de beste PR-cases per categorie. In totaal zijn 46 cases ingezonden.

De Nuon Club Competitie is een sponsorformule waarbij Nuon sportverenigingen helpt de energierekening structureel omlaag te krijgen. Leene Communicatie slaagde erin om met een relatief beperkt PR-budget en een korte doorlooptijd een mediawaarde voor deze sponsorschap te creëren die het doel van Nuon ruimschoots overtrof. De media-aandacht zorgde ervoor dat de clubcompetitie binnen zes weken een algemene naamsbekendheid van 18% had bereikt. Bovendien beoordeelde de helft van alle Nederlanders het als een sympathiek initiatief.

Lees wat we verder te vertellen hebben

// //
//