Contact
Menu
Actueel

Papieren magazine? Soms nog steeds de beste optie

Ook in het online tijdperk is een ‘gewoon’ papieren magazine soms de beste optie om ‘zware kost’ te communiceren. Er is ruimte voor een uitgebreide boodschap, de vormgeving en opmaak geven het gewenste gevoel mee, het potentieel bereik is groot en de kosten zijn relatief laag. Bovendien biedt een magazine voor veel mensen een welkom offline moment: lezen waar je maar wilt, zonder tussenkomst van techniek.

De oogst van het Nationaal Programma Ouderenzorg
In opdracht van het Nationaal Programma Ouderenzorg (NPO) maakte Leene Communicatie een magazine over de ‘oogst’ van vijf jaar werken aan betere ouderenzorg. Dat deden we door de schijnwerpers op de grootste successen te zetten. We schreven artikelen over projecten en resultaten, hielden interviews met ‘ambassadeurs’ en lieten ervaringsdeskundigen aan het woord.

Een gedoseerde mix van inspirerende teksten, mooie fotografie en een frisse vormgeving resulteerde in een eigentijds magazine voor professionals in de ouderenzorg. En met succes. Organisaties uit de ouderenzorg hebben het magazine al in grote aantallen opgevraagd voor hun eigen achterban.

Benieuwd? Bekijk het magazine of neem contact op met Esther Rikkengaa (06 41 04 0742).

HR-trends binnen decentrale overheid en onderwijs
Ook voor HR-dienstverlener Raet viel de keus op een papieren magazine: Impulse. Speciaal voor de branches decentrale overheid en onderwijs stelden we een relatieblad samen over de jongste trends op HR-gebied. Tien interviews met bestuurders, beleidsmakers, beslissers en visionairen gelardeerd met aansprekende infographics geven een goed beeld van de HR-vraagstukken van vandaag. En tegelijk: van het niveau waarop Raet graag meedenkt met zijn relaties.

Leene Communicatie tekende voor de bladformule en de redactie van alle teksten. Inmiddels is een tweede editie van Impulse in de maak, nu over HR-aspecten van de huidige grote ontwikkelingen in de zorgsector. Vraag Impulse hier aan. Wees er snel bij, want de oplage is bijna geheel vergeven!

Lees wat we verder te vertellen hebben