Contact
Menu
Actueel

Publiquest: strategische samenwerking voor publiek domein

Onder de naam Publiquest is Leene Communicatie een strategische samenwerking aangegaan met Communicatiebureau Podium en Maatschap voor Communicatie (MvC).

Publiquest is een coöperatie waarin de drie bureaus samenwerken bij grotere en vaak ook complexe overheidsopdrachten. Met de oprichting van Publiquest afgelopen voorjaar krijgt de samenwerking verder gestalte.

schermafbeelding-2016-11-23-om-16-22-59

Leene Communicatie kwam in 2016 met Publiquest als beste uit de bus bij verschillende Europese aanbestedingen. Mantelovereenkomsten zijn inmiddels gesloten met:

  • Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid
  • Inspectie voor Sociale Zaken
  • Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
  • Ministerie van Buitenlandse Zaken
  • Provincie Zuid-Holland
  • Provincie Noord-Holland

Publieke domein
Leene Communicatie biedt met Communicatiebureau Podium en MvC complete dienstverlening voor opdrachtgevers die actief zijn in het publieke domein. Van strategie, tot coördinatie en realisatie. Samen hebben we met zo’n 70 collega’s ervaring met alle overheidslagen, bestuursniveaus en publiek-private samenwerkingsverbanden. Van Koninklijk Huis tot onderzoekscommissies en van waterschappen tot gemeenten en provincies.

MvC en Podium
MvC is zeer deskundig op het gebied van dialogen en procescommunicatie. Ook leverde MvC een belangrijke bijdrage aan onze inspiratiemiddag, op 28 juni. Leene Communicatie werkt sinds 2004 samen met MvC. In het voorjaar van 2016 is een mantelovereenkomst gesloten met Rijkswaterstaat. Een van onze vaste relaties voor grafisch ontwerp, VormVijf, is hierbij eveneens contractpartner. De samenwerking met Communicatiebureau Podium is voor Leene Communicatie nieuw, maar zeer kansrijk. Podium is gespecialiseerd in educatieve communicatie.

Lees wat we verder te vertellen hebben