Contact
Menu
Leene Inside

Versterking voor Leene Communicatie

Twee nieuwe gezichten bij Leene Communicatie. Sinds mei 2016 versterken Harry Linde en Charlotte Brandhorst ons team. Harry als senior tekstschrijver, Charlotte als junior tekstschrijver/communicatieadviseur.

Harry Linde
Ingewikkelde materie vangen in begrijpelijke, aantrekkelijke woorden. Dat is waar Harry van houdt. Voorheen werkte hij onder andere voor het ministerie van Sociale Zaken, de Belastingdienst, Het Financieele Dagblad en de Consumentenbond. Daar deed hij brede ervaring op met het schrijven over financiële onderwerpen. Die ervaring kan hij nu mooi inzetten bij Leene Communicatie. Zijn vrije tijd vult hij met een studie bedrijfskunde en met zweefvliegen.

Charlotte Brandhorst
Taal, en dan vooral het effect daarvan, heeft ze altijd al boeiend gevonden. Zodra het kon, stortte Charlotte zich dan ook volledig op de Nederlandse taal. Ze volgde de bacheloropleiding Nederlandse Taal en Cultuur en de masteropleiding Neerlandistiek en deed zo veel mogelijk ervaring op met schrijven. Nu gaat ze vol enthousiasme aan de slag bij Leene Communicatie, onder andere voor gemeente Rotterdam en Pauluskerk Rotterdam.

Wie werken er nog meer bij Leene? Zie onze pagina met medewerkers.

Lees wat we verder te vertellen hebben