Contact
Menu
Actueel

Veel succes voor Nuon Solar Team!

Op 24 september 2016 gaat ’s werelds langste zonnerace, de SASOL Solar Challenge, van start. Na een intensieve voorbereidingsperiode staat het Nuon Solar Team van de TU Delft klaar om optimaal te presteren.

Een technologisch hoogstandje genaamd Nuna8s, een razend enthousiast team en flink wat zon. Het zijn drie ingrediënten die heel wat beloven voor de SASOL Solar Challenge die 24 september begint. Het Nuon Solar Team van de TU Delft rijdt dwars door Zuid-Afrika, van Pretoria naar Kaapstad. De Nederlandse studenten nemen het op tegen ruim twintig teams uit onder andere Japan, Hongarije en Zuid-Afrika.

Opnieuw de beste?
Vorig jaar werd de TU Delft in Australië wereldkampioen tijdens de Bridgestone World Solar Challenge, toen met de Nuna8. Met een geüpgrade versie van deze zonne-auto, de Nuna8s, hopen de racers ook in Zuid-Afrika de beste te zijn. Het streven is om ruim 4500 kilometer rijden en hiermee het record van 2014 te verbeteren. Wij wensen de studenten veel succes!

schermafbeelding-2016-09-23-om-17-03-01

Advies en coaching
Tijdens de race zal het bureaulogo van Leene Communicatie te zien zijn op de Nuna8S. We steunen het Nuon Solar Team door middel van advies en coaching op het gebied van PR. We zijn al langer betrokken bij het Nuon Solar Team: in 2014 en 2015 verzorgden we de PR in opdracht van hoofdsponsor Nuon.

Lees wat we verder te vertellen hebben