Contact
Menu
200 blog artikelen
Nieuws

Nummer 200!

Op 23 december 2013 publiceerden we vanuit Leene Communicatie ons eerste blog artikel. We schreven in de jaren daarna nog 199 blogs over onze cases, deelden jaarverslagen en publiceerden artikelen over onderwerpen die ons aan het hart liggen zoals veilig thuis en laaggeletterdheid. De onderwerpen duurzaamheid, stress-sensitieve communicatie en omgevingscommunicatie kregen van ons nog wat extra aandacht. De zonnepanelen op de Amsterdam ArenA kwamen zelfs tweemaal voor, want wat een onderneming was dat!

Sinds 2021 houden we ons ook veel bezig met de energietransitie en dus worden op dat vlak ook meer artikelen gepubliceerd. Denk hierbij aan ondersteuning aan gemeentes bij de communicatie van hun transitievisie warmte. Een nationaal doel om van het aardgas af te gaan, wat per gemeente verschillend aangepakt wordt. Inmiddels hebben we een breed scala aan activiteiten ondernomen op dit vlak, iets wat onze opdrachtgevers als zeer waardevol ervaren.

Daarnaast willen we lezers ook aan het denken zetten. Bijvoorbeeld met artikelen over best practices en trends in hoe je over bepaalde onderwerpen communiceert. Of hoe je impact en resultaten meet. We lieten lezers ook een kijkje nemen in de organisatie met nieuwe medewerkers bij Leene Communicatie (later ook VormVijf) en de Twintig over Twintig reeks.

En natuurlijk mochten ook de nominaties voor onderscheidingen, zoals de European Excellence Award, Dutch PR Award en de Gouden Sabre Award, niet ontbreken, want eerlijk is eerlijk: eer voor ons werk maakt ons heel dankbaar dat we dit elke dag mogen doen. Want als je houdt van wat je doet, dan is werk elke dag opnieuw een feest.

Op naar de volgende 200 artikelen!

Lees wat we verder te vertellen hebben